Vinkit - matkustaminen

LENTÄEN

Muutamia lentoyhtiöitä:

LAIVALLA

Piraeus – Lesvos (Mitilini)

http://www.nel.gr/index.asp?a_id=95&land_id=2

http://www.hellenicseaways.gr/index.asp?a_id=219

http://www.hellasferries.gr/

Paikalliset bussiaikataulut:

http://www.ktel-lesvou.gr/?new_lang=en

Taksin tilaaminen LENTOkentÄlle:

Michalis +3069 7783 9983.

Michalis on hyvä tyyppi ja puhuu loistavaa englantia. Kun tiedät lentoaikataulusi, voin tilata Sinulle taksin Mytilenen lentokentälle. Hän pitelee lappua, jossa on nimesi, kenttä on niin pieni, että varmasti löydätte toisenne! Joskus saattaa liikenteen tai muun esteen takia tapahtua joku pieni myöhästyminen, joten odota tai soita hänelle uudelleen, taksinkuljettajat ajavat koko 65 km matkan vain sinua hakemaan, joten älä ota toista taksia kentältä. Taksimatkan hinta on meille 75 €.

Menopelit

Auton vuokraus, Thanassis puh. +3069 4549 8514. (esim What's App toimii). Voit sopia, että auto odottaa sinua lentokentällä ja lähtiessäsi myös jätät sen sinne. Tai sitten voit vuokrata auton vain muutamiksi päiviksi retkiä varten. Muista jälleen mainita, että olet tulossa Marjaanan joogakurssille Eftalouhun, niin saat auton halvemmalla hinnalla kuin muut.

http://www.kosmos-carrental.com/rent-a-car-in-lesvos/en

Skootterin vuokraukset, Jorgos puh. +30698 3220970. Jorgoksella on laaja valikoima hyväkuntoisia skoottereita ja moottoripyöriä ja hän on luvannut antaa meille tosi kivat hinnat, joten muista jälleen mainita, että olet tulossa Marjaanan joogakurssille!

Paikallinen matkatoimisto

Jos tarvitset apua melkein ihan missä tahansa asiassa matkaasi liittyen, tämä matkatoimisto ComTravel auttaa. Erityisesti Vassilis on kultapala, hän buukkaa sinulle vaikka koko lentopaketin, jos sinulla ei ole aikaa etsiä itse lentojasi. Ja hän luonnollisesti puhuu erinomaista englantia. Kerro hänellekin, että olet tulossa Marjaanan kanssa joogaamaan :-) Vassilis(ät)comtravel.gr / toimiston puhelin +30 22530 71900 / kännykkä +3069 3729 3701

www.comtravel.gr