Vinkit - asuminen

Jos haluat tulla Lesvokselle jo ennen kurssia rauhoittumaan ja nauttimaan saaren parantavista energioista tai jäädä hetkeksi jälkikäteen fiilistelemään, voin sydämestäni suositella tätä pensionaattia:

SUN HOUSE

http://lesvos-molyvos-apartments.gr/

Neljä hyvinvarusteltua 2-kerroksista asuntoa (1 iso 6 hlöä, 2 kpl 4 hlöä ja pienin 1-3 hlöä). Omat keittiöt, takka (viileällä säällä aivan mahtava, takkapuut pitää tilata erikseen!), ulkoterassit ja yhteinen pesukone.

Rauhallinen sijainti kauniissa puutarhassa suihkulähteen ja oliivipuiden keskellä. Pari minuuttia kävellen merenrantaan. Jos matkustat yksin, voit esim. jakaa talon jonkun toisen kanssa ja teillä on silti omat huoneet. (35€/vrk) Lisäksi 3 kahden hengen studiota, joissa on myös keittiöt ja ne ovat aivan merenrannassa (25€/vrk).

Omistajat Ignatios ja Maria ovat maailman sydämellisimpiä ihmisiä, he ovat kuin kreikkalaiset vanhempani ja voin taata, että vieraista pidetään erinomaisen hyvää huolta! Kaikki, jotka ovat täällä asuneet, palaavat, koska eivät halua enää minnekään muualle. Omistajat ovat myös hyvin eläinrakkaita, jos satut matkustamaan lemmikkisi kanssa.

Sijainti on rauhallisella maaseudulla Eftaloussa, lyhyt matka kuumille lähteille ja Molyvokseen noin 2-3km. Varaukset suoraan Marjaanalta. Molyvoksessa ja ympäristössä on tietenkin pilvin pimein hotelleja ja pensionaatteja. Voit tietenkin etsiä itsekin netistä esim Tripadvisorista ja voin sitten antaa lisävinkkejä sijainnista ja laadusta:

http://www.tripadvisor.com/Hotels-g1191869-Eftalou_Lesbos_Northeast_Aegean_Islands-Hotels.html