Kurssit 2020

IISI-JOOGAKURSSI MADEIRALLA 9.-16.3.2020

LÄMPÖÄ & KUKKAISLOISTOA - JOOGAA JA PATIKOINTIA LESVOKSELLA
10.-17.4.2020

JOOGAKURSSI 22.-29.6. / 29.6.-6.7. lefkas

VALOA PIMEYTEEN - JOOGAA & PATIKOINTIA LESVOKSELLA 16.- 23.10.2020

Kiinnostunut? Ota yhteyttä Marjaanaan!

Katso Facebook: Joogalomat Kreikassa
Instagram

IISI-JOOGAKURSSI MADEIRALLA 9.-16.3.2020

Lempeää joogaa armollisella asenteella.

Innosta hihkuen toivotan kaikki tervetulleeksi Madeiralle IISI-joogakurssille maaliskuussa 2020.

Joogamatka Madeiralle - kasveja

Luonnonkaunis Madeira on täydellinen joogakohde keväänkorvalla, kun Suomessa on vielä aika valjut oltavat, ihana päästä auringonpaisteeseen, henkeäsalpaaviin maisemiin ja värikkääseen kukkaloistoon! Lämpötila on juuri sopiva, noin 20 astetta.

IIISI-jooga on hyvin lempeätä monipuolista hathajoogaa, joka sopii aivan kaikille, erityisesti henkilöille, jotka luulevat olevansa "liian jäykkiä joogaan". Sanonkin aina, että se ”vaarallisin jäykkyys” piilee korvien välissä eikä niinkään kehossa!

Joogamatka Madeiralle - Polku

Notkistamme ja voitelemme niveliä rauhallisen pehmeillä liikkeillä ja ystävällisellä asenteella. Ehkäpä olet toipilas tai muuten keho ei enää ole sellainen kuin joskus aiemmin, joten armollisuus itseä kohtaan on tällä joogakurssilla yksi tärkeimmistä asioista. Otat aikaa vain ja ainoastaan itseäsi varten! Toki lihaksetkin kaipaavat vahvistamista jo pelkästään tasapainon hallinnan takia, mutta tunnit suunnitellaan osallistujien jaksun mukaan ja kaikki tekevät liikkeet omaa kehoa kuunnellen ja kuntonsa rajoissa. Armollisesti. Ilman jotain ”päämäärää”. Ja silloin ehkäpä kahden ajatuksen väliin jää pieniä tervetulleita taukoja…. syntyä jotain uutta … oivaltaa kenties jotain vanhasta …. asettua lepäämään hetkessä … mieli kirkastuu ja selkenee … mikä on Sinulle tärkeää? …

Joogamatka Madeiralle - ranta

Lämpötila on täydellinen myös vaelluksille Madeiran uskomattoman kauniilla levadoita pitkin kulkevilla poluilla, erilaisia eritasoisia vaellusreittejä on kuulemma yli 1000km! Toiset reiteistä kohoavat jopa pilvien yläpuolelle! Tänä vuonna vaellukset eivät kuitenkaan vielä kuulu kurssiohjelmaan.

Mahdollisuus syvänmerensukellukseen, ratsastamiseen ja ainakin itse aion mennä delfiini-valasretkelle, jonka kohokohtana on mahdollisuus uida delfiinien kanssa! Retkillä on kuulemma ”delfiinitakuu”, laivan kapteeni on yhteydessä delfiinien bongauspaikkoihin ja jos emme näe delfiinejä retkellä, saat uuden retken ilmaiseksi. Saarella on myös hyvät golfkentät, swingitkin sujuvat paremmin letkeällä kropalla.

Joogamatka Madeiralle - Vuoren huippu

Hotelli on tasokas runsaine aamiaisineen, mahdollisuus myös ottaa lisämaksusta puolihoito. Tosin saaren pääkaupunkiin Funchaliin on vain 3km, hotellista kulkee sinne ilmainen bussi ja siellä on loistavia ravintoloita, joissa ruoka on aivan erinomaista. Funchalin viehättävässä kaupungissa on myös hienot ostosmahdollisuudet ja paljon kivoja kahviloita. Hotelli Alto Lido: https://www.tjareborg.fi/portugali/funchal/alto-lido

Matkat voi varata suoraan Tjäreborgilta:

Sähköposti: ryhmat@tjareborg.fi
Puhelin: 09 123 7681 (ma-pe klo 9-17)
Hinta: alk. 1 072,- /hlö (huone omaan käyttöön + 210,- , puolihoito 160,- )

Sydämellisesti tervetuloa!

Joogamatka Madeiralle - Vihannestori

 

LÄMPÖÄ & KUKKAISLOISTOA - JOOGAA JA PATIKOINTIA LESVOKSELLA 10.-17.4.2020

Keväinen Kreikka on niin kaunis! Yhdellä neliömetrillä voi helposti laskea 10 erilaista kukkaa! Vehreys, valo, värit ja tuoksut ovat henkeäsalpaavia, erityisesti kun Suomessa on vielä vähän viileää. Ihana päästä lämpöön ja valoon!

Molyvoksessa ja Eftaloussa on erityisen hyvät parantavat energiat. Se tukee ja syventää aivan kuin itsestään joogan hyväätekeviä vaikutuksia.

Pittoreski Molyvoksen-kylä on uuden turistisesongin kynnyksellä ja kaikkialla vallitsee iloinen pieni hyörinä heidän valmistautuessaan ottamaan vastaan turistit. Silti toisaalta vielä hieman pysähtynyt tunnelma, koska kaikki kaupat eivät suinkaan ole vielä auki tässä vaiheessa.

Molyvoksen pääkatu on valittu yhdeksi maailman kauneimmista kujista keväisin, kun wisteria eli kiinan sinisade kukkii violetin värisenä mukulakivikatujen yllä, näky ja tuoksu on hurmaava: http://greece.greekreporter.com/2015/02/03/most-beautiful-street-in-the-world-found-on-greek-island/

Auringonpaiste on lähes 90% taattu, näin varhain keväällä saattaa olla vielä vähän epävakaista tai tulla pieniä kevyitä sateenripauksia, mutta päivälämpötila on todella miellyttävä patikoimiseen noin 17-20 astetta, suomalaisittain siis jo melkein kesä! Aurinkoisina päivinä saattaa olla yli parikymmentä astetta, joten on ihan rantakelit, vaikka kirkkaan turkoosi merivesi onkin vielä hieman viileätä, virkistävän uintikelpoista toki kuitenkin!

Eftaloun kuumissa lähteissä (veden lämpötila n 44 astetta) pulikoiminen onkin erityisen ihanaa yhdistettynä Egeanmeren aaltoihin.

Tältä lomalta palaat taatusti virkistyneenä ja uudistuneena saatuasi sopivasti hengen, sielun ja ruumiin ravintoa!

Parhaimmat oivallukset muuttavat tämän hetken lisäksi tulevaisuuttamme. Lämpimästi tervetuloa joogan, upean luonnon, auringon ja kreikkalaisen vieraanvaraisuuden lähteille tälle uskomattoman kauniille; minun mielestäni tietenkin Kreikan kauneimmalle saarelle!

retket

Päivämme muodostuvat leppoisan rauhoittavista kävelyretkistä kauniissa luonnossa merenrannassa, antiikinaikuisilla kivipoluilla vuorilla, oliivilehdoissa tai plataanien / pinjojen katveessa. Retket suuntautuvat eri puolille tätä isoa saarta, Lesvoksen luonto on hyvin monipuolinen, erittäin kaunis ja maisemat vaihtelevat. Lisäksi saatamme käydä luostareissa, hunajatehtaalla tai keramiikkapajassa. Osallistujat voivat itsekin vaikuttaa kohteisiin mielenkiintonsa mukaan.

Vaelluksille lähtö on runsaan aamiaisen jälkeen. Vaellusmaasto on vaihtelevaa ja monilla poluilla on jyrkkiäkin nousuja ja laskuja. Tarvitset siis hyvät tukevat vaelluskengät tai pitäväpohjaiset lenkkarit. Pituudeltaan vaellukset ovat noin 7-10 km mittaisia. Ne sopivat hyvin normaalikuntoiselle, jos kuvittelet , että voisit kiivetä portaat pari kertaa edestakaisin viidenteen kerrokseen, toki aivan omassa tahdissasi kiireettä. Pidämme pieniä juomataukoja, joten muista ottaa oma juomapullo/termari mukaan ja eväsrasia pientä purtavaa varten, esim. pähkinöitä ja hedelmiä saa paikallisesta kaupasta. Päähine ja auringonsuoja sanomattakin ovat tärkeitä! Ja oma suosikkini on ohut silkkihuivi kaulaan. Voi tuntua lämpimältä ja tulee hikikin, mutta sitten tuulee ja se saattaa aiheuttaa vilustumista.

Vaelluksien kesto vaihtelee ryhmän tahdin mukaan, mutta yleisesti noin kolmisen tuntia. Usein porukka jakautuu kahtia: edellä menevät vauhdikkaammat ja perässä tulevat valokuvaajat ja nautiskelijat. Huonokin valokuvaaja muuttuu näissä maastoissa, väreissä ja valossa huippukuvaajaksi!

Retket päättyvät aina johonkin viihtyisään tavernaan, jossa syömme lounaan yhdessä. Tilaan erilaisia kreikkalaisia herkkuja, joten pääset maistelemaan erilaisia makuja. Kaikki kurssin ateriat ovat omakustanteisia, kasvisaterian hinta on yleensä n 12-14 euroa/hlö riippuen juomista ja sitten kala ja liha on vähän enemmän.

Retkille kuljemme minibussilla ja se tuo tietenkin myös aina takaisin hotelliin tai sitten halutessaan voi jäädä lepäilemään jollekin rannalle.

jooga

Joogatunnit ovat lempeätä hathajoogaa, joka on tarkoitettu tukemaan vaellusta. Yleensä tunnit ovat iltaisin, ja ne ovat hyvin rauhallisia ja sopivat aivan kaikille, vasta-alkajillekin. Harjoitus on lähinnä hiljentymistä, venyttelyä päivän päätteeksi hoitaen selkää, niveliä ja lihaksia, unohtamatta rentoutumista ja meditaatiota. Muutama aamutunti on joukossa, jotka ovat sitten hieman liikkuvampia ja ehkä muutama hikipisarakin saattaa ilmentyä!?

Joogatunneilla ei ole mitään valmiiksi loppuunsuunniteltua ”ohjelmaa”, kaikkien osallistujien toiveet ja tarpeet otetaan huomioon. Opettajana pidän suunnattomasti “interaktiivisuudesta”, silloin voin valjastaa koko ammattitaitoni teidän käyttöönne.

Joogamatot ja -tarvikkeet ovat paikanpäällä, mukaan tarvitset vain rennot, lämpimät joogavaatteet, kerrospukeutuminen on aina pop! Tähän vuodenaikaan iltaisin saattaa olla jo vähän viileää, joten muista villasukat! Joogatunnit ovat hotellin konferenssitilassa ja ehkä sään salliessa myös ulkona.

ohjelma

Ohjelma on leppoisa ja siihen on jätetty aikaa myös omatoimiseen oleiluun, arjesta irrottautumiseen ja lepäilyyn. Tämä paikka ja sen energiat suorastaan kutsuvat pysähtymään ja hellittämään hyvin syvällisellä tasolla. Ohjelma näyttää suurinpiirtein tältä, paikan päällä kerron sitten kaikesta tarkemmin:

Pe 10.4. saapuminen hotelliin illalla noin klo 23.

Ma 11.4. aamiaisen jälkeen kokoontuminen hotellilla, tutustuminen ja lähtö suoraan ensimmäiselle patikalle Eftaloun kuumiin lähteisiin ja sen jälkeen lounas. Illalla jooga.

Ja näin päivät lähtevät soljuvat eteenpäin, joogan ja patikkaretkien punoutuessa toisiinsa ja ajantaju hieman katoaa, hyvällä tavalla! Herkullista ruokaa, iloista seuraa - monet matkustavat yksin ja tapaavat täällä uusia ystäviä.

Viikkoon sisältyy myös yksi vapaapäivä, jolloin voit vain lepäillä rannalla, lähteä itseksesi seikkailemaan, shoppailla kylillä, mennä ratsastamaan tai ottaa vaikka hevosmeditaation: http://www.ipposmolyvos.com/welcome.html

Pe 17.4. lähtö aamuvarhaisella lentokentälle ja paluu kotiin.

HUOM! Perjantai 17.4.2020 on Kreikassa pitkäperjantai ja seuraava viikonloppu on pääsiäinen, kreikkalaisten vuoden suurin juhla. Joten voit jäädä sitäkin viettämään ja palata vasta maanantaina 20.4, silloin on myös Ateenasta suora lento Helsinkiin.

hotelli

Hotel Delfinia https://hoteldelfinia.com/ on Molyvoksen ensimmäinen hotelli ja siellä vallitsee hieno retrotunnelma. Palvelu on superystävällistä ja aamiainen on todella hyvä ja runsas. Hotellia ympäröi kaunis puistomainen alue, siellä on omat tenniskentät ja uima-allas vaikkakin olemme aivan merenrannalla. Ranta on hiekkaranta, joka Molyvokseen päin muuttuu vähitellen pikkukivirannaksi. Molyvoksen kylään on vain pieni kävelymatka. Lähin minimarket noin 5 min päässä.

Tämä on ns. “omatoimimatka” eli itse järjestät omat lentosi. Hyvät yhteydet Ateenaan ovat Aegean airlinesillä. Aegean lentää Ateenaan perjantaisin ja maanantaisin. Tai lennät ihan millä tahansa halvimmalla tavalla Ateenaan (esim. Norwegian, Scandinavian Airlines, Lufthansa) ja sieltä kotimaanlento Lesvoksen pääkaupunkiin Mytiliniin (55 min). Jos matkan varaaminen tuntuu hankalalta tai Sinulla ei ole aikaa, paikallinen matkatoimisto auttaa https://www.comtravel.gr/

Mytilinin lentokentältä sinut noutaa Hippokrates minibussillaan tai paikallinen taksikuski Michalis. Taksikyydin voi jakaa muiden samalla lennolla olevien kanssa. Halutessasi voit tietenkin vuokrata myös auton. Se odottaa Sinua lentokentällä ja sinne sen voi myös lähtiessäsi jättää. Matka lentokentältä hotelliin on hieman yli tunnin (65 km).

On myös olemassa halpa bussiyhteys, mutta aikataulut eivät yleensä sovi lentoihin ellet yövy saaren vilkkaassa pääkaupungissa Mytilinissä. Jos haluat yöpyä Mytilinissä tullessasi tai lähtiessä, kysy minulta suosituksia. Kun Sinulla on lentolippu, se toimii kurssin varauksena. Sen jälkeen tilaan Sinulle majoituksen ja taksikyydin.

Ryhmän maksimikoko on 16 henkilöä, minimiä ei ole, joten voit huoleti varata lentolippusi.

kulusi

VARAUKSET JA LISÄTIEDOT:
sähköposti: marjaana(at)joogaaiora.fi ja puh 050 411 7139

 

JOOGAKURSSI 22.-29.6. / 29.6.-6.7. lefkas

Sopivalla tavalla hikeä ja harmoniaa, kreikkalaista tunnelmaa, upeita rantoja, herkkuruokaa, iloista seuraa.

Tervetuloa rentoutumaan ja nauttimaan elosta Lefkakselle! Kaksi viikon kurssia: 22.-29.6. / 29.6.-6.7.2020 tai vaikka kaksi viikkoa putkeen!

Minulle Lefkas tai kreikkalaisittain Lefkada, on uusi tuttavuus, mutta valokuvista ja kaikkien tarinoista päätellen erittäin kaunis kreikkalainen saari Joonianmeren puolella eli siis Italian puolella. Lefkaksen kuuluisat turkoosit rannat kuuluvat Kreikan upeimpiin!

Naapurisaarena Ithaka, Odysseuksen kotisaari, jonne voi myös hyvin tehdä päiväretken ja sen naapuriin Kefaloniaan tai sitten vaikka Pargaan. Myös Onassiksen saari on aivan lähellä, sinnekin pääsee rannalle kävelemään.

Joogakurssi Kreikassa, kesäkuu 2020, Lefkas, Kreikka.

jooga

Päiviämme paratiisissa rytmittävät monipuoliset hathajoogatunnit. Joogatunnit ovat hotellin tiloissa, joko ulkona terassilla tai kuntosalissa. Aamuisin tunnit ovat aktiivisempia, herättelemme kehon uuteen päivään ilolla ja sopivalla määrällä hikipisaroita. Voimistamme hieman lihaksia, hoidamme selkärankaa ja norjistamme niveliä. Aamujooga on mukavinta aina tyhjällä mahalla eli ennen aamiaista, näin Sinulle jää aikaa päivällä myös kaikkeen muuhun.

Illan joogatunnit ovat rauhallisia ja venytteleviä, toisinaan hieman hidasta faskia-flow-liikettä, toisinaan asettaudumme vain olemaan ja rentoutumaan yinjooga-asennoissa, joissa meditaatio ja mielenrauha ovat läsnä. Sekä keho että mieli saavat “nollautua”. Ja sielu lepää..

Joogan vastapainoksi lomalla on aikaa nauttia merestä ja auringosta, tutustua paikalliseen elämänmenoon iloisessa samanhenkisessä seurassa. Monet matkustavat yksin, joten seuraa löytyy aina!

Lisäksi hotellissa on hyvät liikuntamahdollisuudet. Voit esimerkiksi treenata hotellin kuntosalilla, josta avautuvat näköalat merelle, tai pelata tennistä ja lentopalloa. Lainattavissa on kanootteja ja voit myös testata "stand-up paddle surfing" eli SUP-lautailua.

Tämä joogaloma sopii kaikille omasta hyvinvoinnista kiinnostuneille, niin aloittelijoille kuin joogaa jo harrastaneille. Lämpimästi tervetuloa mukaan iloiselle hyvänolon lomalle!

Joogakurssi Lefkas, Kreikka 2020

hotelli

Porto Galini on tyylikäs 5 tähden hotelli, joka sijaitsee kauniilla ja vehreällä paikalla rinteessä, Nidrin ja Nikianan välissä. Täältä avautuvat kauniit näköalat Joonianmerelle sekä Kreikan mantereen puolella oleville vuorille. Hotelli on rakennettu klassiseen kreikkalaiseen tyyliin valkoisine seinineen sekä sinisine ikkunaluukkuineen. Voit nauttia olostasi ja rentoutua Porto Galinin spa-osastolla, ihanalla allasalueella tai hotellin omalla rannalla. Aktiivisempaa lomaa kaipaavat voivat käydä treenaamassa kuntosalilla tai vaikka pelata tennistä. https://www.tjareborg.fi/kreikka/lefkaksen-alue/nidri/porto-galini?expandDescription=true

hinta

Alk. 1 120,- /hlö

Huone omaan käyttöön alk. 450,-/vko

Puolihoito 108,-/vko

Mahdollisuus myös 2 viikon matkaan, kysy lisätietoja.

Hintaan sisältyy: Edestakaiset lennot Helsingistä Prevezaan (18:05-21:40 ja paluu 23:00-02:25), ateriat lennolla, lentokenttäkuljetukset, matkatavarat lennolla 14+6 kg, majoitus 7vrk, aamiasbuffet sekä monipuoliset joogatunnit Marjaana Mäkelän johdolla Suosittelemme matkavakuutusta!

https://www.tjareborg.fi/aktiivilomat/pilates-ja-joogamatkat/joogaloma-lefkaksella

Varaukset suoraan Tjäreborgilta: Sähköposti: groups@tjareborg.fi Puhelin: 09 123 7681 (ma-pe klo 9-17)

 

VALOA PIMEYTEEN - JOOGAA & PATIKOINTIA LESVOKSELLA 16.- 23.10.2020

Lokakuussa vaelletaan Lesvoksen henkeäsalpaavan kauniissa ja vaihtelevan monipuolisessa luonnossa. Tässä vaiheessa turistisesonki on juuri päättynyt ja Molyvoksen kaunis kylä on vähitellen vaipumassa uneliaaseen hiljaiseloon ja monet turistikaupat ovat jo sulkeneet ovensa. Parhaat tavernat ovat vielä auki ja tarjoavat herkullista välimerellistä ruokaa.

Kaikkialla vallitsee hiljainen ja rauhaisa, pysähtynyt tunnelma. Yksi ihanimpia ajankohtia mielestäni. Joka tapauksessa AURINKO & VALO tuntuvat talvihorrosta lähestyvän Suomen jälkeen huikaisevalta!

Päivälämpötila vaihtelee noin 18-24 asteen välillä. Aurinkoisina päivinä on siis vielä ihan rantakelit, mutta tietenkin tähän vuodenaikaan liittyy arvaamattomuus ja voi myös sataa ripauttaa tai olla tuulista. Kirkas puhdas merivesi on lämpötilaltaan raikasta, silti erittäin uimakelpoista. Käymme tietenkin myös Eftaloun luonnon kuumissa lähteissä, joissa veden lämpötila on n 44 astetta.

Lämpimästi tervetuloa joogan, upean luonnon, auringon ja kreikkalaisen vieraanvaraisuuden lähteille tälle uskomattoman kauniille; minun mielestäni tietenkin Kreikan kauneimmalle saarelle!

RETKET

Päivämme muodostuvat leppoisan rauhoittavista kävelyretkistä kauniissa luonnossa merenrannassa, antiikinaikuisilla kivipoluilla vuorilla, oliivilehdoissa tai plataanien / pinjojen katveessa. Retket suuntautuvat eri puolille tätä isoa saarta, Lesvoksen luonto on hyvin monipuolinen, erittäin kaunis ja maisemat vaihtelevat. Lisäksi saatamme käydä luostareissa, hunajatehtaalla tai keramiikkapajassa. Osallistujat voivat itsekin vaikuttaa kohteisiin mielenkiintonsa mukaan.

Vaelluksille lähtö on runsaan aamiaisen jälkeen. Vaellusmaasto on vaihtelevaa ja monilla poluilla on jyrkkiäkin nousuja ja laskuja. Tarvitset siis hyvät tukevat vaelluskengät tai pitäväpohjaiset lenkkarit. Pituudeltaan vaellukset ovat noin 7-10 km mittaisia. Ne sopivat hyvin normaalikuntoiselle, jos kuvittelet , että voisit kiivetä portaat pari kertaa edestakaisin viidenteen kerrokseen, toki aivan omassa tahdissasi kiireettä.

 

Pidämme pieniä juomataukoja, joten muista ottaa oma juomapullo/termari mukaan ja eväsrasia pientä purtavaa varten, esim. pähkinöitä ja hedelmiä saa paikallisesta kaupasta. Päähine ja auringonsuoja sanomattakin ovat tärkeitä! Ja oma suosikkini on ohut silkkihuivi kaulaan. Voi tuntua lämpimältä ja tulee hikikin, mutta sitten tuulee ja se saattaa aiheuttaa vilustumista.

Vaelluksien kesto vaihtelee ryhmän tahdin mukaan, mutta yleisesti noin kolmisen tuntia. Usein porukka jakautuu kahtia: edellä menevät vauhdikkaammat ja perässä tulevat valokuvaajat ja nautiskelijat. Huonokin valokuvaaja muuttuu näissä maastoissa, väreissä ja valossa huippukuvaajaksi!

Retket päättyvät aina johonkin viihtyisään tavernaan, jossa syömme lounaan yhdessä. Tilaan erilaisia kreikkalaisia herkkuja, joten pääset maistelemaan erilaisia makuja. Kaikki kurssin ateriat ovat omakustanteisia, kasvisaterian hinta on yleensä n 12-14 euroa/hlö riippuen juomista ja sitten kala ja liha on vähän enemmän.

Retkille kuljemme minibussilla ja se tuo tietenkin myös aina takaisin hotelliin tai sitten halutessaan voi jäädä lepäilemään jollekin rannalle.

JOOGA

Joogatunnit ovat lempeätä hathajoogaa, joka on tarkoitettu tukemaan vaellusta. Yleensä tunnit ovat iltaisin, ja ne ovat hyvin rauhallisia ja sopivat aivan kaikille, vasta-alkajillekin. Harjoitus on lähinnä hiljentymistä, venyttelyä päivän päätteeksi hoitaen selkää, niveliä ja lihaksia, unohtamatta rentoutumista ja meditaatiota. Muutama aamutunti on joukossa, jotka ovat sitten hieman liikkuvampia ja ehkä muutama hikipisarakin saattaa ilmentyä!?

Joogatunneilla ei ole mitään valmiiksi loppuunsuunniteltua “ohjelmaa”, kaikkien osallistujien toiveet ja tarpeet otetaan huomioon. Opettajana pidän suunnattomasti “interaktiivisuudesta”, silloin voin valjastaa koko ammattitaitoni teidän käyttöönne.

Joogamatot ja -tarvikkeet ovat paikanpäällä, mukaan tarvitset vain rennot, lämpimät joogavaatteet, kerrospukeutuminen on aina pop! Tähän vuodenaikaan iltaisin saattaa olla jo vähän viileää, joten muista villasukat! Joogatunnit ovat hotellin konferenssitilassa ja ehkä sään salliessa myös ulkona.

OHJELMA

Ohjelma on leppoisa ja siihen on jätetty aikaa myös omatoimiseen oleiluun, arjesta irrottautumiseen ja lepäilyyn. Tämä paikka ja sen energiat suorastaan kutsuvat pysähtymään ja hellittämään hyvin syvällisellä tasolla. Tältä se suurinpiirtein näyttää:

Pe 16.10. Matkapäivä, saapuminen hotellille noin klo 23

La 17.10. aamiaisen jälkeen kokoontuminen hotelilla, tutustuminen ja lähtö suoraan ensimmäiselle patikalle Eftaloun kuumiin lähteisiin ja sen jälkeen lounas. Illalla jooga.

Ja näin päivät lähtevät soljuvat eteenpäin, joogan ja patikkaretkien punoutuessa toisiinsa ja ajantaju hieman katoaa, hyvällä tavalla! Herkullista ruokaa, iloista seuraa - monet matkustavat yksin ja tapaavat täällä uusia ystäviä. Viikkoon sisältyy myös yksi vapaapäivä, jolloin voit vain lepäillä rannalla, lähteä itseksesi seikkailemaan, shoppailla kylillä, mennä ratsastamaan tai ottaa vaikka hevosmeditaation: http://www.ipposmolyvos.com/welcome.html

Pe 23.10. lähtö aamuvarhaisella lentokentälle, kotiin paluu.

HOTELLI

Hotel Delfinia on Molyvoksen ensimmäinen hotelli ja siellä vallitsee hieno retrotunnelma. Palvelu on superystävällistä ja aamiainen on todella hyvä ja runsas. Hotellia ympäröi kaunis puistomainen alue, siellä on omat tenniskentät ja uima-allas vaikkakin olemme aivan merenrannalla. Ranta on hiekkaranta, joka Molyvokseen päin muuttuu vähitellen pikkukivirannaksi. Molyvoksen kylään on vain pieni kävelymatka. Lähin minimarket noin 5 min päässä.

Tämä on ns. “omatoimimatka” eli itse järjestät omat lentosi. Hyvät yhteydet Ateenaan ovat Aegean airlinesillä. Aegean lentää Ateenaan perjantaisin ja maanantaisin. Tai lennät ihan millä tahansa halvimmalla tavalla Ateenaan (esim. Norwegian, Scandinavian Airlines, Lufthansa) ja sieltä kotimaanlento Lesvoksen pääkaupunkiin Mytiliniin (55 min).

Jos matkan varaaminen tuntuu hankalalta tai Sinulla ei ole aikaa, paikallinen matkatoimisto auttaa: https://www.comtravel.gr/

Mytilinin lentokentältä sinut noutaa Hippokrates minibussilla tai paikallinen taksikuski Michalis. Taksikyydin voi jakaa muiden samalla lennolla olevien kanssa. Halutessasi voit tietenkin vuokrata myös auton. Se odottaa Sinua lentokentällä ja sinne sen voi myös lähtiessäsi jättää. Matka lentokentältä hotelliin on hieman yli tunnin (65 km).

On myös olemassa halpa bussiyhteys, mutta aikataulut eivät yleensä sovi lentoihin ellet yövy saaren vilkkaassa pääkaupungissa Mytilinissä. Jos haluat yöpyä Mytilinissä tullessasi tai lähtiessä, kysy minulta suosituksia. Kun Sinulla on lentolippu, se toimii kurssin varauksena. Sen jälkeen tilaan Sinulle majoituksen ja taksikyydin tai autan autonvuokraamisessa.

Ryhmän maksimikoko on 16 henkilöä, minimiä ei ole, joten voit huoleti varata lentolippusi.

KULUSI

VARAUKSET JA LISÄTIEDOT

Sähköposti: marjaana(at)joogaaiora.fi ja puh 050 411 7139.